MDW video

 

Welkom bij MDW video huwelijksreportage

Jullie gaan binnenkort huwen? allereerst van harte proficiat! met deze beslissing. Een huwelijksdag is zo vlug voorbij, dat je heel wat mooie momenten gaat missen. Zoals de emotionele momenten tijdens de toespraken, wie gooide het meeste rijst bij het buitenkomen,  hoe speels waren de bruidskindjes?, wat hebben de familie en vrienden allemaal verteld van onze jeugd enz...

Steeds meer toekomstige trouwers laten daarom hun huwelijksdag vereeuwigen door een professioneel videoreportage .Omdat het voor hun één van de belangrijkste dag van hun leven is . Zodat ze het later na al de drukte van de dag nog eens opnieuw kunnen beleven .Samen met familie en vrienden gezellig in de sofa en later met de kindjes er bij.

MDW video heeft al jaren ervaring met het maken van professionele huwelijksreportages in België en het buitenland. Ik werkt met en professionele digitale JVC Full HD 1920 x 1080 of Sony camera met groothoeklens zodat alles zeer mooi in beeld komt. Al de beelden worden achteraf gemonteerd tot een vloeiende dynamische film.


En ook het geluid krijgt de nodige aandacht om het perfect te kunnen opnemen. Er wordt een microfoon geplaatst bij de spreekstoel in de kerk die de stemmen en zonder weergalm van de sprekers zuiver en draadloos naar  mijn camera zend.

Zodat alles zeer goed verstaanbaar is. Aan de mengtafel van de discobar wordt er een zender geplaatst die de muziek draadloos naar de camera zend. Zodat ik waar dan ook in de zaal sta het geluid perfect opneemt, en de microfoon op de camera neemt het ambiance geluid op, en in de montage worden deze samengevoegd.


Ook heb ik ervaring met betrekking tot andere culturen en godsdiensten en ben zeer flexibel. En heb ervaring met Katholieke, Vrijzinnige, Moldavische, Russische,  Kosovaars, Indische enz....

U kan bij mij uit vier pakketten kiezen : BRUILOFT , PARTY , ALL IN  en ALL IN plus voor meer info zie Pakketten. Het is ook mogelijk om naar jullie wens en pakket samen te stellen.


Als jullie dit wensen kan ik ook en video gastenboek maken, in de pakketten ALL IN en ALL IN plus en zonder meerprijs. Tijdens het avondfeest kunnen de genodigden iets inspreken in mijn draadloze microfoon en alles wordt aan de montage toegevoegd.


Bij het ALL IN plus pakket  volg ik jullie de hele dag vanaf ‘s morgenvroeg (bij het aankleden van de bruid, de kapper, de schoonheidsspecialiste, bruidsboeket, gemeente(stads)huis, kerk of viering, fotosessie, receptie, avondfeest, openingsdans ,dansen ) en dit tot en met 12 uur  middernacht.

Daarna maak ik er een vloeiende montage van +/-  80 min. met de nodige effecten en achtergrond muziek. En verpakt ik alles in één luxe DVD box , met en cover bedrukt met foto's uit de montage .

De DVD heeft en menustructuur met de hoogtepunten van de dag.

Ook maak ik een samenvatting van de hoogtepunten in clip versie van de dag op muziek naar keuze of de muziek van jullie openingsdans .


Ook voor een buitenlandse, huwelijk videoregistratie kunt u bij mij terecht . Alles wordt op voorhand goed besproken en er worden afspraken gemaakt zoals de overnachtingen voor de cameraman  jullie wensen en de totaal prijs enz...